Avainsanat

, , ,

Tyttären ja äidin yhteinen askarteluilta tuotti lumiaineella koristellun kortin, joka osoitettiin ”Kili-tätille”, kuten useimmat askartelut tällä hetkellä osoitetaan. Äiti kokeili sen sijaan pinkkiä askelkorttia vajaa viikko sitten työstetyn keijun kera.

Lumiaine on ollut jouluaskarteluista lähtien varsinainen suosikki ja käsien kuvia on ”leimattu” korttiin jos toiseenkin.

Askelkortin keijun leikkasin Silhouette Portraitilla, maalasin Inka Goldeilla, leimasin kuivattelun jälkeen kirjoitusta päälle ja lopuksi vielä vähän väritöntä Distress glitteriä antamaan keijumaista säihkettä.

Askelkortin pohjan tein varsin fiilispohjalta ja leikkasin Big Shotilla reunastanasilla perhosreunan keskelle korttia. Äidin ja tyttären paperit ovat muuten molemmat Lidlin lehtiöstä. Lirtti on yllättäen kampanjoillaan osoittautunut oikeaksi askartelijan aarreaitaksi ja nykyään täytyykin katsoa Lidlin viikkomainos vain askartelutarvikkeita silmällä pitäen.

Seuraavaksi koristelin perhosia Sticklesin kimalleliimalla, liimasin kakkupaperin korttipohjaan ja keijun kakkupaperille. Stanssasin pikkuaskeliin pari perhosta, jotka myös koristelin kimalleliimalla.

Sisälle laitoin vielä vähän vahvikekartonkia, koska kortti tuntui muuten varsin heppoiselta. Taakse nipsuttelin muutaman irtoperhosen kuvioleikkurilla.

Mainokset