Avainsanat

, ,

Kuten niin usein, tälläkin kertaa visio poikkesi aika paljon lopputuloksesta. Lähden usein vain jostakin leimasta, muodosta, stanssista, väristä tai paperista kokoamaan korttia ja sitten siitä tulee mitä tulee. Joskus jopa se alkuperäinen lähtökohta on tipahtanut pois valmiista tuloksesta. Nyt päätin kokeilla ensin uudehkoa nalleleimasintani ja ajatuksena oli tehdä ehkä ystävänpäiväkortti. Ja sellainen siitä tuli. Ja aika pinkki-punainen. 

Nalleleima on House Mouse Designin ja väritetty Distress markereilla, joita muuten odotan postin tuovan lisää. Glitteriä lisäsin vielä Wink of Stella -kynällä ja itse tehdyllä frantage embossing enamelilla. Nalleleimasimen ympärille stanssasin Wild rose studion kehyksen nallepohjaisesta paperista. Tosin nämä nallet eivät näy mitenkään lopputuloksessa. Kukkiin laitoin pienet timantit ja kehyksen ympärille vielä stanssatut foliosydämet.

Kortin sisälle käytin jälleen kerran Kaisercraftin tekstileimaa, joka sai pintaansa punaista kimaltelevaa embossausjauhetta.

Korttitausta on jälleen Lidlin kartonkisetistä ja taustalle olen läästinyt Cosmic Shimmerin kimaltelevaa tekstuuripastaa. Kortin ja kehyksen reunat on sipsuteltu Distress inkillä.Mainokset