Avainsanat

, , ,

Eilen tein vielä pikaisen kortin sydännallekortin jälkeen, koska oli vielä hirveä polte sormenpäissä. 

Meni vain vähän yli puolenyön eli itse asiassa olin sängyssä varsin ajoissa. Pahimmillaan ja parhaimmillaan askartelu kun vie niin mukanaan, että aamuaurinko on ehtinyt nousta ennen kuin maltan mennä nukkumaan. En vain pystynyt jättämään käsiini osuneita enkelikuvia käyttämättä. Kortissa on käytetty samojen settien stansseja kuin eilisessä nallekortissa. Enkelikuva on vanhennettu Distress inkillä ja Crackle accent -aineella. Ja jälkeen lisätty vähän Distress glitteriä.

Tyttäreni on ystävänpäivän sijasta edelleen joulussa. Yritän olla liikaa rajoittamatta, mutta tämän hetken tekeleiden kuvauskelpoisuutta rajoittaa tällä hetkellä päivän sana, joka on ”lytyyttäminen” eli tulokset ovat enemmän tai vähemmän paperimöykkyjä. ”Kili-tätille” valmistui tällä kertaa kuitenkin hieno tonttu.

Kasvonpiirteet alkavat vähitellen tulla teoksiin ja onkin pakko julkaista vielä piirros, josta vanhemmat ovat hyvin ylpeitä. Mielestäni se ei edes vaadi selityksiä.Sitten vielä loppuun pari kuvaa tämänpäiväisestä tilauskortista, johon toivottiin enkeli, sydämiä, pinkkiä väriä ja isoja kukkasia. 

Näitä on kiva tehdä, koska tietää, että menevät tarpeeseen. Tein pitkästä aikaa kortille myös kuoren We R memory keepersin Envelope punch boardilla. On muuten mainio vehje ja yksi askartelukone lisää. Uusiokäytin viime kesänä kokonaisen seinäkalenterin kauniiksi kirjekuoriksi.

Korttiin käytin jo aikaisemmin Big Shotilla tekemäni huopakukan ja pari muuta kukkaa varastoistani. Enkelikuvan alla on suihkeella ja Inka Goldilla värjätty kakkupaperi ja myös kiekurat on stanssattu Big Shotilla.

Enkelikuvaa on sotkettu jälleen Distress inkillä värillä vintage photo, jota käytän ehdottomasti eniten, Wink of Stellan glitterpensselikynällä ja omatekoisella frantage embossing enamelilla. Korttipohja on ylläripylläri Lirtistä. Sisällä on käsinkirjoitettu runonpätkä stanssatulla paperilla. 

Tekstikin meni vähän vinoon, mutta pääsinpähän kokeilemaan jo pitkään aikomuksena pysynyttä tekniikkaa eli kohokuvioitavan stanssin reikien tupsuttelua musteella.

Mainokset