Avainsanat

, , , , ,

Hyvä viikko. Odotetut tarvikkeet saapuivat ja niitä täytyi tietysti päästä heti kokeilemaan. Ystävänpäivä nousee nykyään juhla-arvoasteikossani varsin korkealle – eikä vähiten siksi, että on hyvä syy askarrella kortteja. Ja minkälaisia kortteja. Vaaleanpunaisia bling bling -hörsötyskortteja! Luvan kanssa. Toivomuksesta. 

Pitsikoristeet ovat Joanna Sheeniltä Signature dies -sarjasta.  Lisäksi Korttipohja on Sizzixin tilauksesta, tosin lainasin ystävälleni tulevaa stanssia. Tuon olisin voinut ottaa itsellenikin.  

Telinekortti näyttää itselläni nyt olevan uusi musta ja innostuin tekemään niitä enemmänkin.


Alemman nallekortin lehdet on tehty Nellie Snellenin lävistäjillä, joissa on myös toinen kohokuvioiva osa. Näitä minulla on monta erilaista ja käytännössä ne ovat käytössä kaikissa kukkakorteissani. Leimakuvissa huomaa myös paperin tärkeyden kuvien värittelyssä. Ylempi on ihan laadukasta paksua akvarellipaperia, joka tuntui ”ihan hyvältä”. Alempi on 300 grammaista Cansonin Montval Aquarelle -paperia, josta sain vinkin paperiaskartelijoiden Facebook-ryhmästä, ja se on täydellistä Distress markereilla värittämiseen.

Myös tyttäreni askarteli kortteja. Tällä kertaa tosin hoidossa. Hänellä on ihanan askarteluorientoitunut hoitaja ja olemme ihastelleet aina mitä hienompia taideteoksia. Ne todella kannattaa säästää! Tälle kortille on jo saaja päätetty.Vielä pari muuta korttia. Perhossydän on tehty jo aiemminkin julkaisemallani Silhoueten mallilla ja iso perhonen on yksi kauneimmista stansseistani.Viimeiseen pupukorttiin kokeilin korttipohjaksi uutta Sizzixin aitastanssia ja uusia Joanna Sheenin koukerostansseja. Teksti on jälleen kerran Kaisercraftin.Mainokset