Avainsanat

, , , ,

Pieni askartelija oli kipeänä, joten jotain piti kehittää piristykseksi. Heijastinhan on sina tähän hyvä keino, varsinkin, kun edellisen balleriinan ja tontun tytsy on saanut remonttikuntoon. Vanhalla pöllöstanssilla syntyi heijastinkukkien jämäpaloista pöllöheijastin. 

Pohjalla on mustaa softista. Jälkiviisaana väri olisi voinut olla jokin muukin. Vanhasta viisastuneena vahvistin kuitenkin reiän kohdan nahkapaloilla. Silmät ovat Tigeristä. Heijastinpalat olen kiinnittänyt limakalvolla.

Onneksi pikkuaskartelija oli tänään illalla jo terveempi ja pääsi vähän itsekin askartelemaan omia synttärikutsujaan. Niitä ei kyllä paljasteta vielä…

Loppuun kuitenkin vielä pari viikkoa sitten tehty synttärikortti, johon olen käyttänyt alumiiniteippiä.

Pohja on alumiiniteipillä päällystettyä paperia, jonka olen kohokuvioinut Big Shotilla kohokuviointitaskulla ja värjännyt musteella ja Inka Goldilla. ”Levyyn” olen värjännyt hopeiseksi, leimannut kuvion Kaisercraftin taustaleimalla, embossannut värittömällä kohopulverilla ja kiinnittänyt haaraniiteillä pohjaan. Kirjaimet ja numerot olen stanssannut Big Shotilla ja hirvieläin on peräsin Silhouetesta.

Mainokset