Avainsanat

, , ,

Tämän hetken suosikkini näyttäisi olevan nimikoidut onnittelukortit, koska niitä on valmistunut kaksin kappalein. Ensin tein pyynnöstä keväisen 50-vuotisonnittelun ja myöhemmin varsin pikaisen 2-vuotisonnittelun. Jostain syystä jälkimmäinen miellytti enemmän omaa silmääni kuin ensimmäinen.

Kortissa on paljon Big Shotilla stanssattuja juttuja eli numerot, numeron vihreä tausta, kirjaimet, isompi lehti ja lintu. Pohjalla on nuottipaperin päälle leimattu ja sinisellä kimalle-embossausjauheella kohokuvioitu Impression Obsessionin taustaleima, jossa on lintuja oksilla. Melkein koko tausta on tosin peitossa, koska se oli aivan liian hallitseva. Ehkä tuo sininen väri oli juuri se, mikä tässä kortissa tökkikin. Perhoset ja lehdet nipsuttelin Nellie Snellenin kohokuvioivilla lävistimillä. Kukkaset ovat Wild Orchid Craftsiltä.

Toisessa kortissa on heti yhdeksi suosikiksi päässyt Impression Obsessionin tyttö ja päivänvarjo -leima, jonka leimasin mustalla ja sitten embossasin mustalla kohopulverilla. Tekstin ja numeron stanssasin tällä kertaa rei’iksi ja laitoin pilkkupaperin taustalle punaisen korttipohjan. Muutama pikkutimantti teki vielä pisteen iin päälle.

Loppuun vielä aikaisemmin mainostettu pikkuaskartelijan luomus eli kutsukortit omille synttäreilleen ja niiden tekoprosessi. Kaikista tuli hyvin yksilöllisiä samoista aineista. Äiti laittoi ainoastaan Silhoueten rullaamaan ja leikkaamaan lehdet ja keijut.Ja tadaa! Tässä pari valmista kutsua.Mainokset