Avainsanat

, , , ,

Ensimmäiseksi kokeiluun pääsivät tällä viikolla Stampscapesin maisemaleimat. Ne kokivatkin melkoista kohtelua ja saivat päälleen kerroksen jos toisenkin erilaisia mömmöjä. Kokeilujen toimiessa huonosti, mömmökerrokset päätyivät osittain roskiinkin ja lopputulos näytti aluksi katastrofaaliselta. Onneksi hamsteri nosto taas päätään ja säästin tekeleet ja seuraavana päivänä ne näyttivät jo huomattavasti inhimillisemmiltä.Korttikuva on väritetty Distress inkeillä ja päälle laitoin sen surullisen Distress glitter clear rock -kerroksen, joka siis päätyi pääasiallisesti roskiin. Jäämistä jäi kivaa pientä kiiltoa kuvaan. Kuva on kehystetty erilaisilla papereilla leikkaamalla kerrokset Perfect layers -viivottimella, joka on eräänlainen viivotin, jolla saa helposti mitattua sopivan levyisen reunan. Myös toiseen pikkukorttiin käytin samaa viivotinta.Toiseen korttiin stanssasin kultaisesta peilikartongista soljen, laitoin pätkän nauhaa, embossausglitterkohojauhesekoitusta ja reilusti Sticklesin glitterliimaa.Tänään tein varsin pikaisella aikataululla jälkeen tarpeeseen kolme korttia, kaksi samalle punaisesta ja Autoista pitävälle sankarille ja kolmannen puutarhaa hoitavalle matkustelijalle. Autot-kortteihin tulostin kuvat netistä 4CC-kartongille. Numerot stanssasin alumiinin väriselle peilikartongille summamutikassa rei’iksi ja korostin sankarin numeroa punaisella kartongilla numeron neljä takana.

Toinen Autot- kortti on punaiselle korttipohjalle kerrostettu kortti, jonka punaisen foliokerroksen kohokuvioin rataskohokuviointitaskulla Big Shotilla. Myös numerot on stanssattu. 

Kolmas tänään tekemäni kortti oli siis puutarha/matkusteluaiheinen.Kannessa on hopeisesta peilikartongista stanssattu perhonen, perhosköynnös ja kukkia lehtineen. Mustavalkoisessa keskuspaperipohjassa on maapallo, karttaa ja lentokone, jotka tosin peittyvät melko lahjakkaasti koristeiden alle. Paperin reunat ressasin eli vanhensin rispaamalla ja suttasin Distress musteella värillä vintage photo. 

Kortti on uusi malli, jonka bongasin jälleen Facebookista. Aika monimutkaisesta ulkonäöstään huolimatta kortti oli helppo toteuttaa. 

Sisällä laitoin juhlakalun nimen stanssattuna ja liimattuna saman paperin osalle kuin päällä oleva taustapaperi ja samalla tavalla käsiteltynä. Lisäksi laitoin sisälle paperin toivotuksia varten.

 

Mainokset