Avainsanat

, , , ,

Tänään vietettiin pienen prinsessani synttäreitä isolla joukolla. Itse syntymäpäivä on vasta tulossa ja pieni lahja liittyy askarteluun. Jätettäköön se vielä salaisuudeksi. Prinsessalla oli ainoastaan kaksi lahjatoivetta, Prinsessa-kakku ja Kaapo-kakku. Pitihän nämä yrittää toteuttaa. Täytyy myöntää, että vaikka leipominen ja etenkin koristelu on kivaa, en aivan ole yhtä kotonani sillä sektorilla kuin korttiaskartelussa. Sokerimassan käsittely vaatii vielä harjoittelua. Prinsessa sai hameensa alle netistä löytyneen ”jännittävämpi prinsessakakku” -täytteen eli vanilijakiisseliä, kermavaahtoa, vadelmahilloa, vadelmia ja Daim-murskaa. Pitihän tietysti vähän ottaa paperiaskarteluakin haltuun stanssaamalla Big Shotilla kruunu prinsessalle.

  

Kaapo sai alleen appelsiini-tyrnikakun, joka oli ihanan tasapainottava makealla prinsessakakulle. Kaapoon käytetty mantelimassa ei ollut ihan paras mahdollinen tähän tarkoitukseen varsinkin kun sankari itse söi vieressä kilpaa rakennusainetta. 

  

Kakkujen lisäksi juhlapöytään pääsi myös ”munshishit” eli macaronit prinsessan suosikkivärissä. Macaroneissa on mansikkakuori ja sisällä siskoni tekemää ruusukvittenhilloa. Sain ruusukvittenhillon harrastamalla vaihdantataloutta kortteihini eli tässäkin korttiaskartelu oli hyödyksi… 

 

Tietysti rakas prinsessani sai myös oman kortin. 

Teksti on Kaisercraftin leima embossattuna samppanjaglitterjauheella, tyttöleima on saatu Heidin Korttipajasta kaupanpäällisenä ja väritetty Distress markereilla. Pohjalla on Disney-paperikon paperi ja köynnökset sekä kruunun ja peilin stanssasin kultaisesta peilikartongista. Peilin peiliosan leikkasin hopeisesta peilikartongista. Myös perhonen on stanssattu ja päällä on kolme kerrosta valoa taittavaa kalvoa. Kirjoitin sisälle itse toivotuksen, ympäröin paperin piirretyillä tikkipistoilla ja stanssasin glittersoftiksesta numeron kolme.

 

Mainokset