Avainsanat

, , , , , ,

Odotettu vauva, jonka vauvakutsuja vietettiin taannoin, syntyi vajaa kolme viikkoa sitten. Ja pitihän tietysti hänelle vääntää kortti. Sain luovuttaa kortin suloiselle ”Paavolle” eilen. 

 

Lähdin liikkeelle kortin teossa tekemällä paksusta vesivärikartongista korttipohjan, johon leimasin suoraan Wild Rose Studion ihanan norsuleiman, jonka embossasin mustalla jauheella. Väritin leiman Distress markereilla reunoilta häivyttäen ja korostin glitteröimällä pikkunorsua Wink of Stellan kynällä. Sitten leikkasin vanhasta stanssipaketista sydämen irti jättäen siihen pienet reunat, tein korttiin sydämen muotoisen ja kokoisen aukon, laitoin sisälle irtoglitteriä, sinisiä paljetteja ja muutaman muun bling blingin varastoistani. Kokosin helistinosan ja liimasin taakse vielä vauva-aiheisen kartongin, jotta kortti näyttää siistiltä myös takapuolelta. 

 

Kortti näytti aika kivalta jo tässä vaiheessa, mutta vähän innostun ja lopulta siihen päätyi yhtä sun toista kaappieni kätköistä. Revin sinisen kakkupaperia kahteen osaan, ja liimasin palat korttiin. Stanssasin ja kohokuvioin Big Shotilla Mariannen töppöset samasta paperista kuin sisäkansi, korostin kuviointeja ja reunoja sinisellä Distress inkillä, liimasin töppösiin kukkatimantit ja kiinnitin koko komeuden kakkupaperin päälle.  

 

Lopuksi vielä sommittelin ja liimasin paljon sinisiä ja valkoisia kukkia ja lehtiä kulmiin ja leimasin Vauvaonnittelut-tekstin samalla sinisellä Distress inkillä. Tässä vaiheessa sininen oli vähän liian hyökkäävä, joten annoin kortille viimeisen silauksen töpsöttelemällä sinne tänne valkoista gessoa ja riepottelemalla sinistä glitteröityä ja paksumpaa embossausjauhetta sekä embossaamalla ne alta päin.

 

Sitten olikin kahden viikon ”piinaava” askartelutauko ja hiihtelyä Lapissa. Tänään vihdoin pääsin tyttäreni kanssa askarteluhuoneeseen. Tein Heidin Korttipajasta kaupanpäälliseksi (!) saamallani stanssilla melko pikaisen synttärikortin tämänpäiväisille synttäreille. 

 

Alumiinipeilikartonkiosuus on siis stanssattu ja kohokuvioitu Die’siren taustastanssilla ja liimattu kohoteipin palasilla mustalle korttipohjalle. Pyöreän reiän taakse liimasin Onnea-paperin palan. Tämä sai lippusilauksensa sinisillä timanteilla ja kulmiin liimatulla tummanharmailla kukkatimanteilla. Numeron ja äijän pään stanssasin mustasta glittersoftiksesta. 

 

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Tyttöseni halusi tietysti myös itse kuvata tällä välin valmistuneen serkulleen tarkoitetun teoksen, jota on stanssattu, liimattu ja glitteröity.  

Ja nyt menen askartelemaan lisää.   

Mainokset