Avainsanat

, , , , ,

Kerrankin kävi niin, että toteutus ja visio kohtasivat. Kummityttömme sai uuteen pinkki-hopeiseen huoneeseensa hevosten vetämät prinsessakärryt.   

Pääsin käyttämään korttiin jälleen yhtä suosikkistanssiani eli prinsessakärryjä, joissa on myös vähän kohokuviointia. Materiaalina käytin tämänhetkistä suosikkiani etenkin tämänkaltaisissa stansseistani eli hopeista peilikartonkia. Tätäkin taas hetken hypistelin ennen käyttöä. Hevoset tein Silhouetella. Kolmas kerta vasta toden sanoi; ensin hevoset olivat liian isoja ja sitten liian pieniä. Suitset ja ohjakset (vai mitä ne nyt ovatkaan) tein Sticklesin kimalleliimalla ja hopeisella rautalangalla. Kiinnitin kuviot kohoteipillä ja stanssasin vielä prinsessa Sofian nimen hopeisesta peilikartongista.

 

Taustapaperi on Disneyn paperikosta. Korostin princess-tekstiä kimallekynällä. Kulmiin laitoin vielä valmiit kultaiset vähän platinan värisellä Inka Goldilla käsitellyt koristeet. Ylhäälle lisäsin rusetin ja muutaman vaaleanpunaisen helmen. Jämäköitin isoa korttia liimaamalla sen paksulle vesivärikartongille, jolloin se sai myös kivan kehyksen.  

 

Tämän lisäksi minulla oli kevättä rinnassa ja perhosia lepatteli askarteluhuonessakin. Nämä muutama Silhouetella valmistunutta korttia ovat kyllä melkein jo valmiskortteja. Vähän sama kuin leipuri ostaisi puolivalmiita pullia pakastealtaasta ja voitelisi, laittaisi raesokerit päälle ja pullat uuniin. No tässä ne kuitenkin tulevat ilman sen suurempia selityksiä. ”Raesokerit” ovat tällä kertaa Distress glitteriä, helmiä ja kuviopaperia ja muuta pientä. 

   

Ensimmäistä suttasin liikaa Inka Goldilla ja vedellä ja kortti alkoi kupruilla, mutta on muuten kiva.  


Toinen kortti avasi äitienpäiväkorttikauden ja tässä oikeastaan ainoana lisäyksenä ovat helmet ja onnitteluteksti sisälle.

  

Perhonen sai helmireunuksen helmikoholiimalla ja tietysti pinkin nauhan.

Prinsessakortilla aloitettiin ja prinsessan tekemään korttiin päätetään tänään.  

 

Mainokset