Avainsanat

, , , , , , , ,

Että maailma ei nyt menisi vallan pinkiksi ja perhosiksi, vastapainoksi valmistui pari harmaata korttia. Hankin kaksi Stampers Anonymousin leimasettiä, jotka vain jollakin tavalla miellyttivät hyvin paljon silmiäni, vaikka niiden käyttöön ei ollutkaan visiota. Ryhdyin siis vain hommiin. 

 

Mielestäni Sibeliuksen näköinen setä sai juhlavuoden kunniaksi kunnian päästä ensimmäiseen korttiin. Leimasin ja embossasin sedän pronssin värisellä jauheella, tupsuttelin reunat ja leimasin vähän tekstiä sedän päälle Distress inkillä. Spellbindersin kohokuviotaskulla tein harmaalle kartongille jalanjäljet, joita korostin Distress inkillä. Siitä näytti puuttuvan vielä jotain, joten suihkautin aavistuksen hopeista suihketta päälle. Leimasin, embossasin ja stanssasin mietelauseen harmaalle samalla pronssisella jauheella ja onnea-tekstin kirjoitin embossauskynällä ja embossasin samoin. Lopuksi vielä pronssisesta kartongista stanssattu sulka ja kortin kasaus craft-kartonkikorttipohjalle. 

 

New York on ihana paikka, mutta se inspiroi minua tällä kertaa jostain syystä kokonaan harmaan sävyiseen korttiin. 

 

Kortti itsessään on myös varsin yksinkertainen. Taustalla on siis Stampers Anonymousin New York city scene -leima ja harmaata suihketta. Vapaudenpatsas on leimattu Deep Red Stampsin leimalla ja embossattu hopealla. Sitten leikkasin saksilla kuvan irti, liimasin kohoteipillä mustalle taustalle ja leikkasin vielä toistamiseen sen irti ja kiinnitin taustaan. Kuvaa on myös supsuteltu mustalla Distress inkillä. Yläkulmaan leimasin Kaisercraftin tekstileiman ja reunoihin töpöttelin vielä sapluunan läpi hopeaglitteristä kohopastaa.

Viikonloppuna vietettyihin juhliin tarvittiin vanhan vähän rikki menneen kultaisen laukun tilalle uusi ja YouTubesta löytyikin mieleinen malli, johon tarvittiin vain varastosta valmiiksi löytynyttä keinonahkaa, kahden sauman ompelu ja liimaa. 

   

Valitettavasti varastoista löytyneistä lukuisista liimoista mikään ei näytä kelpaavan lopullisesti laukkuun, mutta pysyihän se hetken kasassa, kunnes sopivaa liimaa löytyy. Laukun sulkumekanismi on mielenkiintoinen, sillä yläpää ainoastaan taitellaan ja sujautetaan alaosan läpän alle. Ja hyvin pysyi. 

Lisäsin vielä stanssatun ja timanteilla ja Crystal Glazella päällystetyn perhosen koristeeksi.

Laukun lisäksi toteutus pikaisen mutta pitkään suunnitellun lasinalusprojektin stanssaamalla paksusta huovasta Sizzixin Bigz ja magneetti -stansseilla pari kuviota kahdesta eri väristä ja sen jälkeen kokoamalla ne kaksivärisiksi. Mielestäni niistä tuli aika kivoja. 

 

Mainokset