Avainsanat

, , , ,

Yleensä teen korttini kertaheitolla valmiiksi, jos se on vain ajankäytöllisesti mahdollista. Tämänkertainen maisemakortti oli kuitenkin ainakin kolme viikkoa työn alla. Ensin leimasin Stampscapesin leimoilla maisemakuvan mustesuihkutulostimelle tarkoitetulle valokuvapaperille. Sen hieman kuivahdettua värittelin leimaa Distress inkeillä ja Adirondackin musteilla vetelemällä vaahtomuovikärkisellä väritystyökalulla. Tein korostuksia valkoisella kynällä vähän liikaakin. Koska tämä oli vasta harjoituskappale ja kokeilu, en ollut lopputulokseen kovinkaan tyytyväinen, joten suihkuttelin kuvan päälle kimaltelevaa pinkkiä suihketta. Sillä kuvaan tuli kivaa pientä utua, eivätkä virheet näkyneet niin selvästi. 

 

Sen jälkeen kuva makasikin pöydällä ainakin viikon. Seuraavassa vaiheessa tein kuvan päälle kehykset hopeisesta peilikartongista stanssaamalla. Myös alle tein peilikartongista taustan, josta tietysti pihinä leikkasin suurimman osan alle jäävää peilikartonkia myöhempää käyttöä varten. Viimeistely tapahtui jälkeen parin viikon päästä stanssaamalla pienistä jämäpeilikartonkipalasista kirjaimet onnea-tekstiin, lisäämällä muutaman timangin ja kiinnittämällä koko höskän mustaan canvas-pintaiseen korttipohjaan. Kerrankin sain myös kuvan tekemään oikeutta kortille. 

 

Toinen kortti oli jälleen perhoskortti. Ja pinkki. Olen huomannut (kuten ehkä joku muukin), että perhoset ja varsinkin perhosstanssit jotenkin vetoavat meikäläiseen. Niitä onkin kertynyt muutama. Tämä on vanhempaa hankitaerää, jota vain päätin nyt jälleen käyttää. 

 

Perhosen siivet saa tästä stanssista nostettua kivasti ylös. Lisäksi laitoin vähän Sticklesin kimalleliimaa, pinkkiä nauhaa ja taustapaperin, stanssatun kukkakulman ja Paperisateen myös stanssatun Onnittelut-tekstin vähän kaarevasti liimattuna. Korttipohjana on Lidlin kartonkia. 

 

Mainokset