Avainsanat

, , , , , , ,

Kohta on taas uusien ylioppilaiden juhlimisen aika. Facebookissa onkin ollut jo viikkojen ajan kortteja aiheeseen liittyen, mutta nyt kääriä itsekin hihat ja tein kaksi samanlaista korttia tytöille. Toivottavasti kyseiset tytöt pitävät vaaleanpunaisesta, harmaasta ja hopeasta, koska niitä korteissa riittää.  

Aloitin leimaamalla Santoro Mirabellen ihanan kuvan tummanharmaalla Versafinella. Väritin kuvan Distress markereilla ja Spectrum Noirin AquaTintseillä. Revin kuvan irti ja liimasin vielä hiuksiin muutaman timangin. Stanssasin kuvalle kehykset vaaleanpunaisesta kukkakartongista ja hopeisesta peilikartongista.  

Taustan leimasin harmaalle canvas-kuvioidulle paperille Kaisercraftin tekstileimalla useaan kertaan tekstin valkoisella Hero Hues -musteella, joka on tähänastisista kokeiluistani paras valkoinen muste. Onnittelut-teksti on jälleen kerran Paperisateen stanssi peilikartongista stanssattuna.   

Pohjaksi valitsin kermanvärisen canvas-kuvioidun kartongin. Eniten päänvaivaa kortissa aiheutti varsinainen aihe – miten saisin kortista ylioppilaskortin. Päätin käyttää lyyraääriviivatarroja, joita tosin löytyi varastoistani ainoastaan kultaisina. Värjäsin siis pari platinanvärisiksi Inka Goldilla. Liimasin vielä tarrat peilikartonkipyörylöille ja sitten itse korttieihin kohoteipillä. Edelleen kortti näytti aavistuksen tyhjältä, joten korostin lyyrakohtia vielä parilla lehdykällä ja kolmella pienellä ruusunnupulla.  
 

Tein Ylioppilaalle-tekstit sisäkanteen leimaamalla harmaalle stanssatulle palalle tekstin ja liimaamalla tämän etupuolelta jämäksi jääneelle peilikartongille. 

Päätin toteuttaa raha-/lahjakorttitaskun yhdellä stansseistani, jota en vielä ollutkaan kokeillut aikaisemmin. Teippasin kolme sivua harmaasta kartongista kiinni ja ylimpään sivuun laitoin myös teipin, mutta jätin vielä taustateipin paikoilleen. Kun raha/lahjakortti on paikoillaan, teipin voi ottaa pois ja näin lahjaosio sinetöityy, kunnes lahjan saaja avaa repäisynauhan. 

 

Lopulta tein Envelope Punch Boardilla harmaat kirjekuoret Disneyn paperikosta. 

 

Mainokset