Avainsanat

, , , , , ,

Äidilleni tein äitienpäiväksi pinkin perhoskortin kukkasilla varsin perinteiseen tapaan. Valitsin korttipohjaksi jälleen aaltopahvin. Leimasin lehden mukana tulleella leimalla keijun ja aiheeseen sopivan tekstin paperille, stanssasin ja kiinnitin perhoset, lisäsin vielä stanssatun pitsin ja kukat lehtineen. Kelpasi.

 

Sitten lisää perhosia. Ja sama Kaisercraftin tekstileimakin. Kultaa, pinkkiä ja pitsiä.   

Embossasin leiman kullanvärisellä jauheella. Kultaisen pohjan stanssasin kultahilekartongista. Ison perhosen tein kaksinkertaiseksi. Alla on kerros hilekartongista ja päällä kerros kultaisesta peilikartongista. Kuori on jälleen tehty Envelope punch boardilla.

Lisäksi koristeeksi pääsi vielä vähän helmiä, onnittelubanneri ja lävistäjällä nipsuteltuja pikkuperhosia.  
 

Muutama pikkuperhonen pääsi korostamaan tanssiparikorttia, johon sain taas käyttää ihanaa tanssiparistanssia ja tietysti peilikartongista. 

 

Muuten laitoin korttiin paljon Big Shotilla stanssattuja kuvioita, Vilda stampsin tekstileiman, turkoosin kakkupaperin, vähän glitteriä ja helmiä. Reunat ressasin ja töpsöttelin Vintage photo -värisellä Distress-musteella.  

Sitten esittelyyn pääsee koiranaisen synttärikortti. Tassun ja koiran silhuetin leikkasin Silhouetella. Pyöritin tummanharmaan helmiäiskartongin reunat ja kiinnitin sen kohoteipillä turkoosiksi paperille. Leikkasin ohuet reunat Perfect Layers -viivottimen avulla. Kolmas kerros tuli, kun kiinnitin vielä turkoosin paperin mustalle canvas-kuvioidulle kartongille tehdylle korttipohjalle. Koristeeksi laitoin ainoastaan stanssatun sankarin nimen ja koukerot turkoosista helmiäiskartongista sekä numerot ja Onnea-tekstin glittersoftiksesta. Lopuksi kiinnitin korttiin vielä vähän juhlavuutta antamaan timangeja ja pari kukkaa.

Tämä megapostaus onkin hyvä päättää saamiini ihaniin äitienpäiväkortteihin ja lahjaan. 

       

Mainokset