Avainsanat

, , , , , , , ,

Kortteja on ehtinyt valmistua jonkin verran ja nyt ne päätyvät taas isompana rykelmänä tänne netin syövereihin. Tein siskolleni jo kerran pilalle sutatusta korttipohjasta synttärikortin.

Taustalle suttasin suihkeilla ja erilaisilla mömmöillä sapluunojen läpi kuvioita. Lopulta riittävän suttaamisen jälkeen siitä tulikin jo ihan kivan utuinen. Hyvä esimerkki siitä, ettei kannata luovuttaa liian aikaisin. Koristin taustan tekemisen jälkeen kortin ruusulla, lehdillä, stanssatulla peilikartonkikoukerolla ja Heidin Korttipajan valmiilla Onnittelut-kartonkileikkeellä.

 

Tein myös pari uutta ylioppilaskorttia melko samalla kaavalla kuin aiemmin julkaisemani ylioppilaskortit. Erona käytin ainoastaan eri värimaailmaa, eri Santoro Mirabellen leimaa ja eri stansseja. 

 

Koristelin korttia myös kakkupaperilla ja nauhalla. Kiva pieni henkilökohtainen, ylioppilaan huomioiva lisä tuli oikean alakulman kutistemuovista tehdyistä kuvioista. Näyttelijä sai ilo- ja surunaamat ja jääkiekkoileva nuori nainen sai jääkiekon ja mailat.

   

Kuvan reunat käsittelin Distress glitterillä. Roiskaisin kuvan päälle myös vähän liimaa ja turkoosia embossausglitteriä, jonka jätin kuumentamatta. Peilikartongista stanssattu tausta sai koristeekseen muutaman helmen.  

 

Kortin sisälle laitoin vielä kirjoitustilan, toivotuksen ylioppilaalle stanssaamalla ja leimaamalla sekä toiseen korttiin rahataskun repäisynauhalla sekä nimikoinnin. 

 

Sain jokin aika sitten uuden Art Impressionsin leiman, jossa on sama kuva etu- ja takapuolelta ja se on tarkoitettu erityisesti spinner cardien tekoon. Spinner card on aukkokortti, jonka keskellä on ohuella langalla kiinni kuva, jota kierretään ja niin se pyörii auetessaan. Ehkä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. 

     

Muuten kortti on hyvin yksinkertainen. Korttipohjana on Lidlin kartonki, kuvan väritin alkoholitusseilla, leikkasin irti ja liimasin yhteen. Kaikki muut osaset bling blingejä ja alareunan saksilla leikattua banneria lukuunottamatta stanssasin Big Shotilla. Lidlistä tuli muuten mieleeni, että siellä olivat taas kartongit tarjouksessa ja hain eilen aikamoisen kasan.

Vielä ennen loppuhuipennusta pari muuta muunnosta aikaisemmin julkaistuista korteista. 

  

Loppuun jälleen piristykseksi tyttösen taidetta. Myös hän on löytänyt peilikartongin. Ja pinkin sellaisen.

  

Tytsy osaa myös nykyään itse veivata Big Shotia, joten äidille taitaa tulla eteen pinkin peilikartongin osto… 

   

Mainokset