Avainsanat

, , , , , ,

Art Impressionsilla on mahtavia ja hauskoja leimoja, joissa on usein vielä jokin juju, kuten aiemmin esittelemässäni spinner cardissa. Erilaiset mummot ja papat ovat heidän leimoissaan ihan peruskauraa. Yksi mummo päätyi jälleen korttiin, jonka annoin äidilleni. Onneksi hänen huumorintajunsa kesti. 

Väritin kuvan melko uusilla Spectrum noirin tusseillani. Muutamaan kohtaan käytin myös Copic- ja Promarker-tusseja, joita minulla on ihan yksittäiskappaleita. Niitä voi siis hyvin käyttää ristiin, jos omistaa erilaisia eikä samasta tussiperheestä löydy sopivaa väriä. Itse värittelyn opettelu vie kyllä paljon aikaa, enkä taida koskaan päästä aivan ”täydelliseen” väritystulokseen. Hyvään alkuun pääsin kuitenkin Heidin Korttipajan arvonnasta voittamallani väritysoppaalla. Kortin värimaailmasta tuli jostain syystä varsin jouluinen ja itselleni erikoinen. Keulakuvan lisäksi käytin korttiin myös Heidin Korttipajasta kaupanpäällisenä saatua stanssia jälkeen peilikartongille, valmiita kukkia ja heteitä, taustastanssia ja Lidlin kartonkeja. Myös teksti leima on Heidin Korttipajan tuotantoa.

 

Myös toinen kortti sai alkunsa tussiharjoittelusta. Leima on Stampendousin. Korostin muutamia kohtia valkoisella kynällä ja taustan tein Distress Inkin Vintage photo -värillä.

 

Uudeksi suosikikseni pääsi myös Spellbindersin Shapeabilities-sarjaan kuuluva kehysstanssi, jolla stanssasin kultaisesta kartongista kuvalleni raamit. Kiitos-teksti on yksi Paperisateen suomenkielisistä tekstistansseista. Ja mistäpä muusta kuin peilikartongista. Taustapaperina on Impression Obsessionin kirjahyllytaustaleima. Korttipohjaksi laitoin tällä kertaa ihan valmiin craftin värisen korttipohjan.

Kolmas kortti tällä kertaa tilauksesta syntynyt hevosia harrastava rippikoululainen. Mietin ensin, miten järkevästi saan yhdistettyä hevoset rippikorttiin, mutta eipä siinä sen enempää tarvittu kuin lykätä vain hevoset ja risti sopivan tekstin kera samaan korttiin. 

Taustalle tein muutamia koukeroita suihkeella sapluunan läpi. Leikkasin hevoset Silhouetella ja reunoihin tuputtelin vähän Distress-mustetta. Ristin tein yksittäisillä timangeilla. Lopuksi lisäsin vielä paljon kukkia, stanssattuja koukeroita ja leimattu Rippipäivänä-teksti

   

Mainokset