Avainsanat

, , , , , , , , ,

Lomailun odottaminen on mennyt vauhdilla miettiessä pienimuotoisia valmistujaisjuhlia, jotka vietettiin viime viikonloppuna. Suunnittelu lähti liikkeelle tärkeimmästä eli vieraiden kutsumisesta. Täytyyhän korttiaskartelijan tietysti tehdä kutsukortit. 

 
Kutsujen ihanat, paksut virolaisetkierrätyskartongit ostin Tallinnasta. Pintaan levitin kohopastaa E-taulusapluunan läpi. E-kirjaimen vieressä oleva L-kirjain on stanssattu. Korttia kiertää mittanauha, joka saa luvan symboloida kuljettua pitkää matkaa tavoitteen saavuttamiseen. Sitä olen ostanut aikoinaan Eurokankaasta. Nauhan päällä on tulostettu ja stanssattu stetoskooppi-EKG -kuvio, jonka reunat käsittelin kirkkaalla Distress glitterillä liimaleimatyynyn avulla. Ja jälleen ruusu, muutama kuvioleikkurilla nipsuteltu lehdykäinen ja pari timangia. Ostin hiljattain uuden Martha Stewardin havunoksatyyppisen kuvioleikkurin ja sillä saa vähän erilaista ilmettä kuin perinteisemmillä lehdillä. Myös kuoret tein tällä kertaa Envelope punch boardilla. Kutsujen sisällä on tavalliselle tulostuspaperille tulostettu teksti, jota on suihkuteltu itse tehdyllä kimallevärisuihkeella ja rypistelty. Tekstilapun alla on kakkupaperi ja Kutsu-sana on Paperisateen sanastanssi.

 
Tietysti juhlissa oli myös tarjottavaa. Jälleen kahvipöytään valmistui macaroneja, tällä kertaa kultaisina ja vaaleanpunaisena versioina. Kullanväristen väliin laitoin ruusukvittenhilloa ja vaaleanpunaisten väliin vaniljakreemiä.   

 
Lisäksi pöytään pääsi karmivahko metsäinen silmä-Brita-kakku sekä tekstin ja EKG:n koristelema valkosuklaa-mustikkakakku, jonka juju on pohjassa. Siihen nimittäin tuli kaurahiutaleita ja banaania.   


Silmät tein kuorruttamalla mansikoita valkosuklaalla ja lisäämällä siihen ranskanpastillin, johon piirsin elintarviketussilla mustuaisen. 


Kirjaimet tein marsipaanista silikonimuotilla ja EKG:n omilla pikku kätösillä pyörittelemällä. 

 

 

Mainokset