Avainsanat

, , , , , , , ,

Lomailu on vienyt voiton blogin päivityksestä, mutta mitäpä muuta lomalla voisi tehdä kuin askarrella. No paljonkin. Välillä on käynyt jopa niin, että inspiraatio on kadonnut, vaikka olisi tilaisuus askarrella. Olenkin aika paljon väritellyt kuvia Spectrum noir -tusseilla. Monta kuvaa on varastossa, mutta muutaman olen saanut kortiksikin asti. Lähinnä olen käyttänyt Make it Craftyn sivuilta lataamiani digileimoja, joissa on loistavia hiuksia harjoittelua varten.

 

Tämä ”plinsessa” on digileima, jonka olen värityksen jälkeen bling blingannut vielä Wink of Stellan glitterkynällä, kuten niin monet muutkin, ja sen jälkeen stanssannut irti. Koristeeksi laitoin timangeja, valmiskukkia, leikkurilla nipsuteltuja lehtiä ja yksi stanssattu koukerokin sekä vähän valkoista gessoa. Kulmakuviot tein myös kuvioleikkurilla.

   

Heti perään variaatio samasta prinsessasta.  

 

Tämän olen myös stanssannut muotoonsa ja käsitellyt stanssin koholle tulevat reikäkohdat ja taustan Distress-musteella. Lisäksi taustalla on isoja embossausrakeita, jotka olen kiinnittänyt kuumentamalla. Neidon takana on harsoa ja itse Spectrum Aqua Tintseillä värjätty paperi. Myös Best Wishes -teksti on ensin värjätty samaisilla vesiväreillä ja sitten stanssattu. Kulmaan laitoin vielä erinäisiä nipsuteltuja ja stanssattuja kuvioita. Kukkien keskelle laitoin Sticklesin glitterliimaa.

 

Ja lisää samaa laatua, mutta prinsessa sentään vaihtuu. 

 

Tämä on tehty samaan tyyliin, mutta kuvan ylimenevät reunat olen leikannut saksilla stanssin ulkopuolelle ja reunat käsitellyt Distress-musteella ja -glitterillä. Pohjalla on Lidlin kartonki, gessoa, helmikoristeltu pitsirusetti ja leimattu toivotuslappu. Korttipohjaksi laitoin ekokartonkia. 

 

Vähän erityylisen prinsessan taustan tein myös itse vastaavalla tavalla kuin aiemmin. Lisäksi ressasin reunat ja suttasin vähän Distress-musteella. Laitoin taustalle myös isorakeista embossausjauhetta eli omatekoista Frantage embossing enamelia. Ihana verkko on Poppystampsin diamond backround -stanssi, jota olen himoinnut jo kauan, koska olen nähnyt sen kanssa tehtyjä mitä ihanampia kortteja. Verkko on stanssattu peilikartongista ja koristeltu timanteilla. Laitoin taustalle vielä kakkupaperin, pitsiä ja rusettinauhan, jonka jälkeen varsin vaaleanpunainen kortti oli valmis.

 

Viimeinen neitonen tällä erää on Santoro Mirabellen leima.  

 

Leikkasin koko neidon irti värityksen jälkeen ja kiinnitin sen leimaan liittyvän ruusun ja stanssatun kukkaympyrän kanssa kuviopaperipohjalle.   

 

Kerrostin liilan väristen paperien kanssa korttia kohotarroilla Perfect Layers -viivottimen avulla. Koristeiksi päätyivät vanha pitsi, nauha, muutama helmi ja stanssattu Onnea-teksti. 

 

Kuten arvata saattaa, en ole ollut ainoa, joka on halunnut värittää ”plinsessoja” ja tehdä ”plinsessakoltteja”. Tässä muutama näyte vielä. 

         

Mainokset