Avainsanat

, , ,

Tein hiljattain vietettyihin häihin ”räjähtävän” hääkortin, joka oli samalla myös lahja. Hieman haastetta toi lahjan koko, koska halukkaita osallistujia ilmeni puolet enemmän kortin aloittamisen jälkeen. Kuvat eivät ole ihan parhaat mahdolliset, koska jouduin ottamaan ne vähän kiireessä.

 
Päällepäin kortti oli siis kukilla, lehdillä, hääparin nimillä, pitsillä ja bling blingillä koristeltu vaalealla tapetilla päällystetty valkoinen laatikko. Yllätys ja räjähdys tuli, kun laatikon kannen otti pois.  

 
Kortin sisällä on kolme kerrosta laatikoita. YouTubesta löytyy paljon videoita tällaisista korteista hakusanoilla ”explosion box card”. Sinänsä kortti on hyvin yksinkertainen tehdä, mutta koristelussa menee aikaa. Koska rahaa on tylsää antaa lahjaksi, pitää aina keksiä jokin kiva tapa antaa se. Tällä kertaa laitoin siis korttiin kiinni rahat origameiksi taiteltuina. 

    
 
Kortin sisältä löytyi taiteltuja sydämiä, lentokone, kukka ja taskuun taiteltuja ja rullattuja rahoja. Myös origameihin löysin malleja YouTubesta. Koristelin korttia myös erilaisilla kuviopapereilla, leimoilla ja stanssikuvioilla. Kortin sisälle laitoin kaksi kertaa peilikuvaksi stanssatun hopeisen tanssivan hääparin, jota sai oikeasti pyöritettyä. Mekanismista ei tullut ihan niin sujuva kuin toivoin, mutta pyöri se kuitenkin. Runsaan materiaalin vuoksi kortti vähän jo pullisteli ja tanssiva parikin taisi saada vähän damagea sen vuoksi. 

 
 

Mainokset