Avainsanat

, , , , ,

Olen jonkin verran surffaillut jälleen YouTuben ja Pinterestin ihmeellisissä maailmoissa inspiraatiota hakien. Eteeni putkahtikin kuin tilauksesta kortti, johon pääsin taas kokeilemaan Poppystampsin timanttitaustastanssiani, jolla oikeastaan ensimmäisen kerran sain stanssattua kunnolla. Olen käytännössä aina yrittänyt stanssata sen liian paksusta tai muuten haastavasta materiaalista. Lähdin liikkeelle kultaisesta peilikartongista ja kellertävästä korttipohjasta.  

 Sitten stanssasin kukkareunuksen, johon tein askarteluveitsellä aukon kukkataustastanssin sisäreunoja mukaillen. Telinekorttipohjaan tein samanlaisen aukon sopivaan kohtaan. Liimasin saadun kehyksen ja timanttipohjan yhteen varovasti yrittäen olla suttaamatta liiman kanssa jopa melko hyvin siinä onnistuen. Tämän verkon liimasin kiinni korttipohjaan niin, että aukko jäi ikäänkuin leijumaan. Kukat olen tilannut jo kauan sitten Wild Orchid Craftsilta, jonne muuten juuri laitoin uuden tilauksen, koska heijastinkukat ovat olleet niin suuri menestys, että keskiosan timangit ovat melkein päässeet loppumaan. Lehdet ja havunoksat tein lävistimillä nipsuttamalla. Ristikkoon lisäsin vielä kultaisesta peilikartongista stanssatun Mama Elephantin Smile-sanan. Telinekortti pysyy aina paremmin pystyssä, jos alaosassa on jokin stoppari, joten tein sellaisen Lawn Fawnin Thinking about you -stanssilla myös peilikartongista, jota vahvistin softiksella. Lopuksi käytin timanttitaustan roskia hyödyksi ja laitoin pari sellaista päällekkäin pohjaan. 

 Aioin laittaa loppuun vielä muutaman syksyllä valmistuneen kortin ja askartelun, mutta totesin, että niitä on blogisaamattomuuden vuoksi niin paljon, että kuvakavalkadista tulisi kilometrin pituinen. Ehkä teenkin niistä vielä muutaman erillisen kuviin keskittyneen postauksen. Joka tapauksessa tylleröinen. On taas kehittynyt askarteluissaan aivan hirveästi ja on nykyään varsin usein jopa isin kanssa askartelemassa…

  

Mainokset