Avainsanat

, , , , , , , , , ,

Blogi täyttää tänään vuoden, joten sen kunniaksi on syytä julkaistakin jotakin.

Joulu on vuoden parasta aikaa tällaiselle jouluhullulle. Syksyn mittaan valmistui lisää joulukortteja, omat joulukortit (n. 50 kpl), joululahjoja, joulukoristeita ja lähempänä joulua tietysti myös jouluisia herkkuja. Seuraavassa otoksia, joista voi itse päätellä, mitkä ovat äidin ja mitkä tyttären tekeleitä. Osa on tietysti myös yhteistyötä. 

Ensin joulukortit, joista ensimmäisenä kuvaan pääsee pari joulun jälkeen valmistunutta korttia, joissa hyödynsin uutta alennuksesta ostamaani leimaa sekä kukkaan Tim Holtzin frosted-muovikalvoa.

  

Sitten kasa sukulaisille, ystäville ja tuttaville lähetettyjä kortteja ja niiden prototyyppi. Näillä oli action wobbleilla toteutetut heiluvat peput ja väritykset tein pääasiassa Thaimaan matkalla. Joulupukkileimat ovat Art Impressionsin Shake Your Booty -leimoja.

 

Sitten siirrymme ennen joulua valmistuneisiin ns. peruskortteihin.

          

Seuraavaksi esittelyssä on erilaisia joulukoristeita, joista osan tytteliini on tehnyt hoidossa.

 
                

Itse tehdyt joululahjat kuuluvat tietysti askartelijan jouluun. Näiden kohdalla toivoo aina, että saajatkin ilahtuisivat. Valitettavasti karkkireet jäivät kuvaamatta.

 

Enkelikorvikset, joita tein myös avaimenperiksi tai laukkukoruiksi. 

 

Pikku Myy -heijastinliivi. Kaikki Myyn osat heijastavat ja itse liivi on fleeceä.

   

Suklaakortti Fazerin siniselle ja neljän tuikun kynttiläkortti.

Ja vielä ihan lopuksi pari leipomusta eli jokajouluinen piparkakkutalo, joka tällä kertaa oli Sunnuntain kaavapankista bongattu linnake, jonka tosin pienensin 60 %:iin ohjeesta. Toinen kuva on Tapaninpäivän kakusta, johon rakensin koristeeksi lumilyhdyn valkoisista toffeenamipalleroista. Lumilyhdyn sisällä loisti LED-tuikku. Varsinainen kakku oli Kinuskikissan suklainen polkakakku.

  
 

 

Mainokset