Avainsanat

, , , , , ,

Taas vuosi vierähti edellisistä ja tällä kertaa pian 4-vuotias toivoi Frozen Elsa -juttuja synttäreilleen, kuten ehkä aika moni muukin samanikäinen. Juhlia lähdettiin suunnittelemaan kutsukorttien valmistamisella, jotka tietysti tänä vuonna tulivat jo täysin yhteistyönä. Kortteihin ei vielä teemaa liitetty mutta synttäritytön lempiväri oli ehdoton valinta. Koristelu oli varsin yksinkertainen, lähinnä tarroilla toteutettu. Tekstin tulostin laserprintterillä ja sen jälkeen kultasin tekstin folioimalla sen laminointikoneen avulla. Tekstin kehykset stanssasin prinsessan ohjeiden mukaan ja kävin koholla olevat kohdat läpi musteella töpsöttäen.

 

Sitten olikin tarjoilujen suunnittelun vuoro. Teimme hyvissä ajoin pakkaseen yhdessä jo perinteeksi muodostuneita munshisheja eli liiloja macaroneja.

 

Lisäksi tarjosimme liiloja Frozen-koristeltuja bebe-leivoksia. Molempien näiden ohjeet olivat peräisin Kinuskikissan sivustolta. 

 

Terveellisen herkullisen smoothiekakun päälle teimme Olaf-koristeen. 

 

Ja kirsikkana kakun päällä -jos niin voidaan tässä yhteydessä leikkisästi todeta- tein Frozen Elsa -kakun, johon itse prinsessainen valitsi mallin Pinterestistä. Kerrankin olin kakun ulkonäköön oikeastaan täysin tyytyväinen, eikä kilon sokerimassapläjäyskään oikeastaan tuntunut ällömakealta, vaan kakku oli hyvääkin. 

 

Tein kakun saman tyttötorson ympärille kuin viimevuotisen prinsessakakunkin.

 

Tietysti korttiaskarteleva äiti teki kortteja rakastavalle tyttärelleen myös synttärikortin. Myönnettäköön tosin, että myöhässä. Annoin pieniä Frozen-tarroja lahjaksi ja ne tarvitsivat kortin, johon sisälle jäi pieni laatikko. Tein mekkolaatikon Silhouetella ja lisäsin päälle vähän tylliä sekä sisälle netistä tulostetun Elsan kuvan, koska tyttösen mielestä pelkkä mekko oli päätön prinsessa. Ja hän oli taas kerran oikeassa. Tulihan siitä näin hienompikin.

 

Teemasta innostuneena sankari teki myös synttäreitä viettävälle serkulleen teemaan sopivan kortin, joka olikin niin hieno, että jätin itse kortin tekemättä, koska en olisi kuitenkaan pystynyt tekemään hienompaa. 

 

Melko perinteiseen tapaan loppuun vielä muutama muukin prinsessaisen tekemä askartelu. 

    
    
 

Mainokset