Avainsanat

, , , , , , , , , , , , , ,

Bongasin Pinterestistä ihanan korttimallin, jota oli pakko päästä kokeilemaan. Kortin jujuna on leijuva teksti, joka on toteutettu aivan yksinkertaisesti ja nopeasti, mutta on mielestäni tosi näyttävä. Mallin ainoa huono puoli on se, että se on varsin hankalasti postitettava. Tein kaksi korttia, joista ensimmäisen kuvana oli laserprintterillä Mixed Media -paperille tulostettu Etsystä hankittu AuroraWingsin Woman with Gardenia and Pearls -digikuva, jonka väritin ZIG Clean Color Real Brush -vesivärikynillä.

Onnistuin pilaamaan neidon suun liialla veden läträämisellä, joten sudin päälle virheitä peittämään Tim Holtzin Distress Collage Medium Vintagea ja sen päälle vielä yritin suihkuttaa epäonnisesti Crafters Companionin Spray & Sparkle Pearl Diamond Glitter -suihketta, jonka suutin oli mennyt tukkoon ja sain aikaiseksi vain suuria läikkiä, jotka tosin näyttivät ihan hyviltä. Stanssasin kuvan irti ja tein hopeisesta peilikartongista kehykset yhdellä aivan lempparinehystansseistani eli Tattered Lacen With Love -stanssilla. Sitten stanssasin Impression Obsession Alphabet Typewriter LC -stanssilla kirjaimet ja teippasin ne kaksipuoleisella teipillä asetaatille. Teipin olin kiinnittänyt peilikartongin taakse jo ennen stanssausta. Asetaattiliuskan reunoille laitoin timattijonot ja kiinnitin lopuksi teipillä levyn kaarevaksi kuvan päälle. Viimeistelin kortin muutamalla timanttirinkulalla ja nauhalla. Oikeaan alakulmaan stanssasin pienen nelosen peilikartongista ja liimasin sen päälle muutaman irtotimantin, jotta sain tehtyä numeron 40.

Toinen kortti olikin sitten äitienpäiväkortti omalle äidilleni. Kortti valmistui hyvin pitkälti samaan tyyliin, mutta asetaatille laitoin Paperisateen Äidille-sanastanssin ja kehykseksi kaksi erilaista Memory Boxin pyöryläkukkakehystä. 

Kuva on Mo’s Digital Pencilin Cat Love -digileima, jonka väritin Spectrum noir -tusseilla. Leikkasin kuvan irti kuvisaksilla ja kävin reunat läpi Distress-musteella töpsöttäen. Kuvan alle stanssasin Spellbindersin A2 Card Creator Divine Eloquence -stanssilla vaaleanpunaista kuviopintaisesta kartongista. Ylä- ja alaosan koukerot on myös stanssattu teippitaustaisesta peilikartongista. Tähän tarkoitukseen hyvää teippiä saa muuten Heidin Korttipajan lisäksi Biltemasta. Lopuksi lisäsin vielä kukkakimput varastosta ja nipsutin lehdet kaveriksi Nellie Snellenin leikkaavansa ja kohokuvioivalla leikkurisetillä.

P. S. Nyt kun en ole joka askartelusta jaksanut tehdä ”isoa” blogipäivitystä, olen lisännyt kuitenkin kuvat askarteluistani Askartelut 2016 -kuva-albumiin. Jos sieltä löytyy jotain kiinnostavaa, kerron mielelläni lisää…

Mainokset